Lunari

14:08 Ádám 0 Comments


Besorolása: XXX (képzett varázslóra, azonos elemű elementalistára nem veszélyes)
Elterjedése: Sarkvidéki éghajlatot kedvelő faj, melyből a legtöbb példány főleg az Északi-sark és a sarkkör környékén figyelhető meg. Magányosan kóborolva és falkában együtt élve is láttak már példányokat.
Megjelenése: Farkashoz hasonló lény, melynek feje tetején, hátrahajló két szarva van. Ezeknek a vadászatban semmi hasznuk, főleg fogait, karmait és képességeit használja zsákmánya elejtéséhez. Bundája fekete, zöld vagy kék, minden esetben fekete mintákkal. Fejrészén különösen jellegzetes minták találhatók, melyek közül a legfeltűnőbb a szemét keretező két fehér csík.
Táplálkozása: Ragadozó, amely, ha egyedül vadászik, akkor kisebb és közepes méretű lényeket és állatokat kap el, míg, ha falkában vadásznak, akkor főleg nagyméretű célpontjaik vannak. Együtt könnyen leterítenek bármilyen állatot, és majdnem minden lényt. Természetesen a nagyon veszélyes bestiák, mint például a sárkányok ellen esélyük sincs.
Színváltozatok: Fekete-zöld vagy fekete-kék, egyes nagyon ritka példányai lila-fekete, illetve vörös-fekete színűek.
Érdekessége: A víz és levegő összehangolásának köszönhetően képes jégtüskéket képezni a levegőben, melyekkel kisebb zsákmányait megölni, a nagyobbakat megsebesíti, harcképtelenné teszi.
Elem, amihez köthető: Víz és levegő


You Might Also Like

0 megjegyzés: