Huskynyúl

13:53 Ádám 0 Comments

Besorolása: XXX (képzett varázslóra, azonos elemű elementalistára nem veszélyes)
Elterjedése: Viszonylag ritka állat, de még nem a veszélyeztetett, hanem a sebezhető kategóriában van. Mágikus erdőkben, füves pusztákon és ritkábban dombságok közelében él. Az átlag varázsló nem találkozhat velük, mert rendkívül félénk lény, bármilyen közeledésre azonnal szürke füstté változik. Csak olyan elemi mágus előtt jelenik meg, aki képes a levegő elemet manipulálni.
Megjelenése: A lény úgy néz ki, mint egy kutya és egy nyúl keveréke. Fekete, fehér és szürke foltjai a szibériai husky fajtához teszik hasonlatossá, míg hosszú fülei és bajsza egy nyuszi báját adják neki. Kéken villanó szemeiből pont négy található, kettő a homloka közepén. A kifejlett állat körülbelül 20 cm magas.
Táplálkozása: Kisebb rovarokat fogyaszt, de ha találkozik vele, a denevért is elkapja.
Színváltozatok: Szürke-fehér, valamint barna vagy krémszínű-fehér változatokban találkozhatunk vele. Szemei mindig kék színűek.
Érdekessége: A fajta jellegzetessége, hogy képes magából több kisebb lényt képezni, melyeknek helyzetéről mindig tud. Testét füstszerűvé alakítva egészen kis lyukakon át is tud közlekedni.
Elem, amihez köthető: Levegő


You Might Also Like

0 megjegyzés: